گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

شمخانی:آمریکا با راهبرد تنش زایی به بحران آفرینی ادامه می دهد

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور در بدو سفر به هند گفت:گرچه آمریکا پس از ۲۰ سال تجاوز و اشغال افغانستان از این کشور اخراج شد، اما همچنان با راهبرد تنش زایی به بحران آفرینی ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی سه شنبه شب برای شرکت در سومین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای وارد دهلی نو پایتخت هند شد.

شمخانی در بدو ورود به فرودگاه دهلی نو در گفتگو با خبرنگاران با ابراز خرسندی از تداوم نشست گفتگوی امنیت منطقه ای که به ابتکار جمهوری اسلامی ایران در سه سال گذشته بنیان گذاشته شد، بر ضرورت افزایش تعاملات و همکاری های منطقه ای برای مقابله با تهدیدات و مولفه های ناامن ساز تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به تمرکز سومین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای بر موضوع تحولات سیاسی و امنیتی افغانستان گفت: تلاش خواهیم کرد در این نشست با تشریک مساعی کشورهای شرکت کننده، ضمن بررسی مولفه های بحران ساز در منطقه به ویژه افغانستان، راهکارهای کمک به ایجاد صلح و ثباتی پایدار و فراگیر در افغانستان را بررسی کرده و به راهکارهای عملیاتی مشترک برسیم.

شمخانی تصریح کرد: اگرچه آمریکا پس از ۲۰ سال تجاوز و اشغال افغانستان از این کشور اخراج شد، اما همچنان با راهبرد تنش زایی به بحران آفرینی ادامه می دهد.

وی با ابراز خرسندی نسبت به افزایش حضور کشورهای منطقه در این نشست گفت: برگزاری این نشست فرصت بسیار مناسبی برای پیگیری گفتگوهای سیاسی و امنیتی دوجانبه بین کشورهای منطقه نیز محسوب می شود.

شمخانی در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در سومین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای با همتایان خود دیدار و درباره مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی گفتگو خواهد کرد.

این اجلاس به ابتکار جمهوری اسلامی ایران تشکیل و اولین نشست آن در سال ۱۳۹۷ برای بررسی بحران افغانستان در تهران برگزار شد.

دهلی نو فردا چهارشنبه ۱۰ نوامبر (۱۹ آبان ماه) میزبان نشست امنیت منطقه‌ای درباره افغانستان است پیش از این اعلام شده بود که ایران به دعوت دهلی نو برای حضور در این نشست پاسخ مثبت داده است.

در این نشست که با حضور دبیران و مشاوران امنیت ملی ایران، روسیه، چین، هندوستان، ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان و قرقیزستان برگزار می‌شود، آخرین تحولات امنیتی منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر